دل نوشته های یک متخصص در زمینه آجیل و خشکبار

در این وبلاگ سعی می شود اطلاعات تخصصی و بعضا عمومی در حوزه آجیل، خشکبار و تنقلات قرار بگیرد.

دل نوشته های یک متخصص در زمینه آجیل و خشکبار

در این وبلاگ سعی می شود اطلاعات تخصصی و بعضا عمومی در حوزه آجیل، خشکبار و تنقلات قرار بگیرد.

جلوگیری از کرم زدن آجیل

 

یکی از معضلات دنیای امروز ما آدم ها روش نگهداری صحیح موادغذایی و خوراکی ها می باشد، همیشه خواستار این هستیم زمانیکه مقدار زیادی آجیل تهیه می کنیم، چه برای مهمانی و یا مصارف شخصی خود، بتوانیم مدت زیادی آن ها را سالم نگه داریم تا پس از استفاده از آن ها و نوش جان کردنشان خشنود و خرسند شویم.

آجیل یکی از متنوع ترین و خوشمزه ترین تنقلات است چراکه هر یک از مغزهایش برایمان تداعی کننده یک حال خوب و یا یک حس متفاوت می باشد و همانطور هم میل کردن آن به دلیل طعم های مختلف، ما را شیفه و مجذوب خود می کند.

افراد کمی در دنیا وجود دارند که آجیل را در برنامه ی غذایی خود قرار ندهند چراکه هم به طعم و مزه ی فوق العاده آن اطمینان دارند و هم از فواید زیادی که دارد با خبر هستند، به همین خاطر آجیل را در میان وعده ها و حتی برخی از غذاها قرار می دهند.

آجیل ها به دلیل ماندگاری بالایی که دارند، می توانند مدت زمان زیادی سالم و تازه باقی بمانند اما باید این موضوع را نیز در نظر گرفت که مغزها با یکدیگر متفاوت هستند. ممکن است آجیل در شرایط مناسبی نگهداری نشود و یا که�